Yus Design 2008 Allright Reserved

GoBlog

Sedangku teringat tentangmu, Langsung bunyi sms mengejutku..
Sebuah mesej baru datang darimu, Bertanya khabar tentang diriku..
Apa khabar kambingku, Aku baik baik saja rumputku..
Alahai.. kasihku, Aduhai.. pujaanku..
Rindu padamu, I love u.. Cinta padamu, I miss u..
Jadi bila ? Bila bila boleh jadi..
Sampai bila ? Sampai bila bila..



Apa kes ? Tiba tiba plak ..
Lama Tak Ngoblog..

10 Comments:

  1. Yus Design said...
    Hampir Gila .. Tapi Belum Gila .. - Chenta Gila..
    Mas Mohd Yunus said...
    yus, ko ada studio ka? teringin mau tgk segala masterpiece. contoh grafiti. ada?
    Yus Design said...
    huhuk .. mas studio design ada ! studio masterpiece segala tak ada lagi.. mungkin nanti di adakan.. nanti kalo ada aku jemput ko datang.. oraits !

    thanx for da ingin tahu..!

    rasanya tak ada lagik lah org bukak studio yg macam galeri untuk grafiti /airbrush nie.. artworknya kalo nak tengok biasanya bertebaran di jalan raya atau kenderaan jak..

    street art / public art masih belum bisa dihayati lagi nilai estetikanya.. hanya nilai ringgitnya sahaja.. itupun masih berkira2.. huhuh :)
    Mas Mohd Yunus said...
    yus, ah ko bekira sangat. kalau betul ko gila seni, takat tayang masterpiece tiada hal ba sama kau tu.sambil buat studio design , ko letak la masterpiece ko juga. bawah kolong rumah pun itu satu seni kalau ko benar2 seni. ahak.

    kalau ko ada studio khas, aku mo dedicate set gambar kat ko. tapi dengan syarat, ko kena jadi model aku dulu..haha.kalau ko sudi terima, gantungkan di future-studio ko tu, mmg aku akan terharu gilaks. ko tau apa aku maksudkan kan.

    kawan2 aku kat sini, tak faham. aku nak kasi free shooting pun durg x mau=)) malu ka apa , tah.

    ko rasa di asia tenggara ni, mana port yg sesuai utk lihat benda2 seni ni? ah seni stripper ko jangan ckp la...hahahaha
    Yus Design said...
    bawah kolong rumah pun itu satu seni kalau ko benar2 seni..

    Benar dan tidak benar!.. tapi harus dispesifikasikan takrif seninya yg sebagaimana.. jika tidak kamu telah melakukan kesalahan yang sama sepertimana di tv yang menyatakan hiburan itu adalah seni dan seni itu adalah hiburan semata2..

    bawah kolong! seni bahasa jiwa bangsa kita misalnya..

    Model? Haha .. Sekali Model Wanita aku boleh sediakan untuk ko.. Jgn risau segalanya akan diatur.. Aku akan pastikan ko terharu sehingga menitiskan airmata di pipimu ..

    kawan2 ko kat sana mungkin tak paham apa yang ko sampaikan .. shooting itu barangkali difikirkan nak buat filem.. tak pun tembak diorang guna pistol.. paling bling2 pun mungkin ingat ko guna kamera yg guna kodak filem..

    mahal tu kodak filem iso400..

    kalo ko nak buat aku ada sorang kawan yang bnyk menyimpan artwork dia bawah kolong ranjang... di Tawau..
    Mas Mohd Yunus said...
    model wanita? ala..aku lagi suka fokus kepada satu objek saja. biasanya kalau melibatkan banyak objek ni aku akan hilang fokus.hahahaha..siapa kawan ko tu?

    em bila lagi aku akan ke tawau.
    Yus Design said...
    owh... kalo 2 objek yang satu objek tu ko jadikan subjek jak lah.. huhuh.. adalah t aku perkenalkan ko.. nak tanya luk empunya diri .. sudi atau tak .. huhu :)
    Tanpa Nama said...
    ahemm...

    Apa lg yus...sambutlah ajakan yg tidak berunsurkan ajak2 ayam tu..

    rasanya kawan mu yg suka simpan artwork bwh ranjang tu pun pasti sokong 150%..

    ala2 bukak geleri gitu..emmm tak perlu tunggu time pencen..iheee ;-)
    Yus Design said...
    ahem ahem ...

    sokong 150% lagik ..
    bah apa lagik.. kasi jadiklah mas..
    Mas Mohd Yunus said...
    wahahah...bleh.aku p kl nx week. lepas dari kl aku plan mo p lawat ko ok :))

Post a Comment



Catatan Terbaru Catatan Lama Laman utama